Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Ξενάγηση στο εργοστάσιο
Ελεγχος ποιότητας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Νέα
Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚινούμενη κυλιόμενη σκάλα περιπάτων

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF

OEM VF Drive Shopping Mall Escalator Stainless Steel Indoor Electric Escalator
OEM VF Drive Shopping Mall Escalator Stainless Steel Indoor Electric Escalator

Μεγάλες Εικόνας :  Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OEM
Πιστοποίηση: CNAS Type test certificate
Αριθμό μοντέλου: E06
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: CNY 120k-300k, per unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Δοχείο 40 ποδιών ανά μονάδα
Χρόνος παράδοσης: 60 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 100 μονάδες το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: Εμπορική κυλιόμενη σκάλα Κώδικας: GB16899/EN115: 2017/ASME17.1
Αύξηση: <=8μ Βαθμός: 30°/35°
Πλάτος βήματος: 1000/800/600 Ταχύτητα (m/s): 0,5
Κιγκλίδωμα: Γυαλί Αριθμός επίπεδων σκαλοπατιών: 2/3
Μοντέλο εξοικονόμησης ενέργειας: Μονάδα VF περιβάλλον: Μέσα έξω
ΒΗΜΑ: Αλουμίνιο / Ανοξείδωτο ατσάλι Πλακάκι: Αλουμίνιο / Ανοξείδωτο ατσάλι
Υψηλό φως:

Κυλιόμενη σκάλα λεωφόρων αγορών cOem

,

Κυλιόμενη σκάλα λεωφόρων αγορών κίνησης VF

,

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου

Εισαγωγή προϊόντων

Ο τύπος E06 εμπορικής κυλιόμενης σκάλας μας αναπτύσσεται από τη διεθνή οπτική και την έμπειρη επαγγελματική τεχνική ομάδα σχεδίου μας.

Το προϊόν δίνει έμφαση στο εξατομικευμένο σχέδιο, την επαγγελματική τεχνολογία, τα μοναδικά χαρακτηριστικά, την ασφαλή και αξιόπιστη, άριστη λειτουργούσα απόδοση, την υψηλή αποδοτικότητα και την ενέργειά του - αποταμίευση, μοντέρνη εμφάνιση.

Η έννοια της ασφάλειας και της πράσινης προστασίας του περιβάλλοντος κάνει τα προϊόντα κυλιόμενων σκαλών τύπων E06 να λειτουργήσουν συνεχώς υπό το ασφαλές, χαμηλότερο κόστος, τη χαμηλού θορύβου, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, καμία ρύπανση πετρελαίου, και τους ήρεμους και εθνικούς ural όρους, που φέρνουν μια ιδιαίτερα βάζοντας στον πειρασμό εμπειρία γύρου στους επιβάτες.

Πεδίο εφαρμογής

E06 δακτυλογραφήστε την εμπορική κυλιόμενη σκάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ποικίλες εμπορικές περιπτώσεις και το περιβάλλον εσωτερικός ή υπαίθριος:

 • Λεωφόρος αγορών
 • Supermarkect
 • Συνεδριακό κέντρο
 • Κέντρο έκθεσης
 • Ξενοδοχείο
 • Κτήριο γραφείων και επιχειρήσεων
 • Μουσείο
 • Νοσοκομεία

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 0

Βασικές τεχνικές προδιαγραφές

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 1

Ώριμο εξατομικευμένο κυριώτερο σημείο σχεδίου συστατικών κλειδιών

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 2

Βασική περιγραφή δομών προϊόντων

Ζευκτόν

Το ζευκτόν κυλιόμενων σκαλών χρησιμοποιεί το γωνιακό σχέδιο δομών χάλυβα συγκόλλησης σχεδιαγράμματος. Η ανώτερη χορδή της και η χαμηλότερη χορδή χρησιμοποιούν το γωνιακό χάλυβα L125x180x8. Το ζευκτόν μπορεί να υποστηρίξει την άνοδο μέχρι 8 μέτρα. Το μήκος 15830mm είναι το μέγιστο DBE (απόσταση μεταξύ της υποστήριξης δύο τελών) της κυλιόμενης σκάλας, και με μια ενδιάμεση υποστήριξη, η διαγώνια απόσταση μεταξύ της υποστήριξης τελών μπορεί να φθάσει στο μήκος 30600mm. Η εκτροπή του ζευκτόντος είναι λιγότερο από 1/750 που ελέγχεται από τον υπολογισμό και επιβεβαιώνεται μέσω της πλήρους δοκιμής φορτίων σύμφωνα με την απαίτηση κώδικα EN115. Το ζευκτόν είναι σκόνη που ντύνεται για την προστασία διάβρωσης για την εσωτερική μονάδα και εφαρμόζει την καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται για την υπαίθρια εφαρμογή. Το ζευκτόν μπορεί να είναι σχεδιασμένη διάσπαση σε 2 ή 3 κομμάτια για την αποστολή εμπορευματοκιβωτίων.

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 3

Οδηγώντας μηχανή

Η οδηγώντας μηχανή σχεδιάζεται για να χρησιμοποιήσει το μειωτή κιβωτίων ταχυτήτων σκουληκιών ως τυποποιημένη διαμόρφωση και τον ελικοειδή μειωτή κιβωτίων ταχυτήτων προαιρετικό. Η μηχανή είναι ένα σχέδιο υψηλής αποδοτικότητας που επίπεδο IE2 ενεργειακής αποδοτικότητας ως πρότυπα και βραδυνό υψηλού επιπέδου IE3 προαιρετικό.

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 4

Αλυσίδα βημάτων και βήμα

Η αλυσίδα βημάτων σχεδιάζεται γιατί η πίσσα της είναι 133.33mm, το οποίο είναι ένα δημοφιλές μέγεθος στη βιομηχανία για να υποστηρίξει την απόσταση βημάτων 400mm (133.33x3). Ως εκ τούτου, το ανταλλακτικό για τους είναι διαθέσιμο και δημοφιλές στην αγορά ανταλλακτικών. Δύο είδη βημάτων θα παρασχεθούν, πρότυπα για το ολόκληρο χυτό κύβος βήμα αργιλίου, το βήμα ανοξείδωτου τύπων συνελεύσεων είναι μια επιλογή. Τα βήματα είναι σκόνη που ντύνεται με το μαύρο ή γκρίζο χρώμα. Με το κίτρινο demarkation τριών πλευρών προαιρετικό.

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 5Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 6

Σύστημα διαδρομής

Το σύστημα διαδρομής αποτελείται από την ανώτερη καμπύλη, χαμηλότερη καμπύλη και κλίνει το τμήμα. Η ανώτερη καμπύλη και η χαμηλότερη καμπύλη ενώνουν στενά το σχέδιο φραγμών διαδρομής.

Η διαδρομή τμημάτων κλίσεων είναι δομή σχεδιαγραμμάτων διαδρομής που άκρη σχεδιαγράμματος ως λειτουργία καθοδήγησης για το τρέξιμο κυλίνδρων αλυσίδων βημάτων και κυλίνδρων βημάτων. Αυτό το σχέδιο δομών προσωπικότητας είναι ευεργετικό στην αξιοπιστία και τη σταθερότητα του τρέχοντας οδηγού των βημάτων και μειώνει την πλευρική μετακίνηση.

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 7

Κιγκλίδωμα

Το κιγκλίδωμα είναι η επιτροπή γυαλιού ασφάλειας, κεντρικό μη παχυντικό σύγχρονο σχέδιο κιγκλιδωμάτων. Οι οδηγήσεις κάτω από το φωτισμό κιγκλιδωμάτων, το φωτισμό φρουράς βουρτσών και το φωτισμό χτενών είναι προαιρετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα για την ομορφιά εμφάνισης κυλιόμενων σκαλών. Η εσωτερικής και εξωτερικής decking χρήση επιτροπής φουστών, 2 χιλ. hairline ανοξείδωτου sus304. Η εξωτερική επιτροπή θα είναι προσαρμοσμένο σχέδιο και υλική χρήση ανοξείδωτο sus304 1,5 χιλ. πάχους.

Εμφάνιση μόδας

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 8

Πιάτο υποστήριξης χτενών

Η περιοχή πιάτων υποστήριξης χτενών είναι μια ακραία σειρά κινδύνου ασφάλειας και πρέπει να στραφεί. Έχουμε ενισχύσει τη δύναμη πιάτων υποστήριξης χτενών έτσι ώστε υπό τον όρο που εφαρμόζει το φορτίο 6000N/mm2, η παραμόρφωσή της είναι όχι περισσότερο από 2mm. Η επωθητική διαδρομή entend στο σχέδιο πιάτων χτενών είναι ένα από τα μέτρα ασφαλείας μας στα garrenty βήματα να μην ανυψώσει επάνω το χτύπημα της χτένας.Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 9

Συσκευή λίπανσης

Η συσκευή λίπανσης είναι μια αποδοτική συσκευή αντλιών εργαλείων για την καλύτερη λίπανση. Είναι ένα πράσινο σχέδιο για να μειώσει τα απόβλητα πετρελαίου και να αποφύγει την περιβαλλοντική ρύπανση.

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 10

Σύστημα ελέγχου

Το σύστημα ελέγχου αποτελείται από έναν ελεγκτή και τις συσκευές ασφάλειας που είναι υποχωρητικοί με EN115: απαίτηση κώδικα του 2017. Ο ελεγκτής εφαρμόζει τον πίνακα ελέγχου μικροεπεξεργαστών και εξοπλίζει όλα τα είδη διακοπτών ασφάλειας και διαφορετικών αισθητήρων για να ελέγξει το τρέξιμο κυλιόμενων σκαλών. Ο ελεγκτής υποστηρίζει την κίνηση VF στο διακόπτη στο μη απασχόλησης πρότυπο στη χαμηλότερη ταχύτητα κυλιόμενων σκαλών για την ενέργεια - αποταμίευση.

Συσκευή ασφάλειας κυλιόμενων σκαλών

Τυποποιημένη συσκευή ασφάλειας - EN115: απαίτηση του 2017 υποχωρητική

1 Έλλειψη φάσης ή errot προστασίας φάσης Σε περίπτωση που ανιχνευμένη την έλλειψη φάσης ή φάσης λάθους, η κυλιόμενη σκάλα θα σταματήσει αυτόματα τη λειτουργία.
2 Προστασία υπερφόρτωσης μηχανών Όταν το ρεύμα είναι άνω των 15% η κυλιόμενη σκάλα θα σταματήσει αυτόματα.
3 Ηλεκτρική προστασία βρόχων συσκευών Προσφέρει την αυτόματη συσκευή αποσύνδεσης κυκλωμάτων για να προστατεύσει τα τμήματα παροχής κυκλωμάτων και ηλεκτρικού ρεύματος της κυλιόμενης σκάλας.
4 Προστασία εισόδων κιγκλιδωμάτων Η προστασία θα ενεργοποιήσει για να σταματήσει την κυλιόμενη σκάλα επάνω στην ανίχνευση των αντικειμένων που φράσσονται στην είσοδο κιγκλιδωμάτων.
5 Συσκευή ασφάλειας πιάτων χτενών Όταν κάποιο ξένο subatance ψαλιδιστεί σε ή μεταξύ τις χτένες, η κυλιόμενη σκάλα θα σταματήσει αυτόματα τη λειτουργία
6 Κρεμώντας συσκευή προστασίας βημάτων Όταν το βήμα είναι ανιχνευμένη σπασμένη ή σοβαρή παραμόρφωση, η κυλιόμενη σκάλα θα σταματήσει αυτόματα νωρίτερα το βήμα που εισάγεται στο πιάτο χτενών.
7 Σπασμένη συσκευή ελέγχου αλυσίδων κύριου Drive Όταν η αλυσίδα κύριας κίνησης έχει πέρα από τεντωμένος ή σπασμένος, η συσκευή ελέγχου θα ενεργοποιηθεί για να σταματήσει τη λειτουργία κυλιόμενων σκαλών.
8 Προστασία ασφάλειας αλυσίδων βημάτων Όταν η αλυσίδα βημάτων έχει πέρα από τεντωμένος ή σπασμένος, η συσκευή προστασίας θα ενεργοποιηθεί για να σταματήσει τη λειτουργία κυλιόμενων σκαλών.
9 Πέρα από την προστασία ταχύτητας Εφαρμόστε τον αισθητήρα για να ελέγξετε την ταχύτητα αλυσσοτροχών κύριας κίνησης άμεσα, η προστασία θα ενεργοποιήσει επάνω στην ανίχνευση της λειτουργίας με την ταχύτητα 20% υψηλότερη από η εκτιμημένη ταχύτητα, η παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος θα κοπεί για τη λειτουργία στάσεων κυλιόμενων σκαλών. Εάν η κυλιόμενη σκάλα είναι πάνω από άνοδος 6 μ, εξοπλισμένος με ένα βοηθητικό φρένο, κατόπιν αυτή η συσκευή φρένων έκτακτης ανάγκης θα ενεργοποιηθεί για να φρεναρίσει το τρέξιμο κυλιόμενων σκαλών.
10 Ακούσια προστασία αντιστροφής (NRD) Εφαρμόστε τον αισθητήρα για να ελέγξετε την κατεύθυνση περιστροφής αλυσσοτροχών κύριας κίνησης, η προστασία θα ενεργοποιήσει επάνω στην ανίχνευση της ακούσιας μετακίνησης (από την καθορισμένη κατεύθυνση) των βημάτων και τα κιγκλιδώματα, η κυλιόμενη σκάλα είναι λειτουργία στάσεων. Εάν η κυλιόμενη σκάλα είναι πάνω από άνοδος 6 μ, ένα βοηθητικό φρένο είναι εξοπλισμένο, κατόπιν αυτή η συσκευή φρένων έκτακτης ανάγκης θα ενεργοποιηθεί για να φρεναρίσει το τρέξιμο κυλιόμενων σκαλών.
11 Γραμμή οροθεσίας Η κίτρινη γραμμή οροθεσίας βρίσκεται σε μπροστινή θέση και δύο πλευρές του βήματος βημάτων να θερμάνει το βήμα επιβατών μακριά η επικίνδυνη περιοχή για να αποφύγει στο χάσμα μεταξύ της άκρης του παρακείμενου βήματος και στο χάσμα μεταξύ της επιτροπής φουστών.
12 Κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης Ωθήστε το κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης για να σταματήσετε την κυλιόμενη σκάλα σε περίπτωση που ένα ατύχημα συμβαίνει.
13 Προστασία επιτροπής φουστών Όταν κάποια ξένη ουσία ψαλιδιστεί μέσα - μεταξύ της επιτροπής φουστών και του βήματος, η κυλιόμενη σκάλα σταματά αυτόματα τη λειτουργία.
14 Προστασία φρένων Όταν η ηλεκτρική δύναμη υπολείπεται του ανεφοδιασμού ή ενεργεί οποιεσδήποτε από τη συσκευή ασφάλειας, η λειτουργία φρένων εργασίας τίθεται σε ισχύ από τη συσκευή ασφάλειας μέσω της δράσης ανθεκτικότητας άνοιξη για το φρενάρισμα της κυλιόμενης σκάλας για να σταματήσει τη λειτουργία.
15 Διακόπτης επιθεώρησης ασφάλειας Είναι μια συσκευή ασφάλειας για να αποτρέψει την κυλιόμενη σκάλα από την έναρξη κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης και της συντήρησης.
16 Κάτω από το φωτισμό βημάτων Ο φωτισμός υπάρχει στα ανώτερα και χαμηλότερα όρια της κυλιόμενης σκάλας, το χαμηλότερο μέρος του βήματος προκειμένου να υπενθυμιστούν οι επιβάτες τα θέματα ασφαλείας.
17 Αρχική συσκευή Alambell Τα δαχτυλίδια ξυπνητηριού όταν αρχίζει την κυλιόμενη σκάλα προκειμένου να υπενθυμιστούν οι επιβάτες τα θέματα ασφαλείας.
18 Σπασμένη κιγκλίδωμα συσκευή Όταν το κιγκλίδωμα είναι θραύση, η κυλιόμενη σκάλα σταματά αυτόματα τη λειτουργία.
19 Συσκευή ελέγχου ταχύτητας κιγκλιδωμάτων Η προστασία θα ενεργοποιήσει για να σταματήσει την κυλιόμενη σκάλα επάνω στην ανίχνευση μιας απόκλισης ταχύτητας κιγκλιδωμάτων + περισσότερο από - 15% στην ταχύτητα βημάτων μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο 5 σε 15s.
20 Φρουρά του Μπους επιτροπής φουστών Η φρουρά βουρτσών έχει εγκατασταθεί μεταξύ της επιτροπής φουστών και τα βήματα θα αποτρέψουν τους επιβάτες από να αγγίξουν την επιτροπή φουστών.
21 Ελλείπουσα συσκευή βημάτων Ένα ελλείπον βήμα μπορεί να ανιχνευθεί και την κυλιόμενη σκάλα σταματημένος προτού να προκύψει το παράθυρο παγίδων από τη χτένα.
22 Ανίχνευση releas φρένων Το φρένο που προσθέτει το διακόπτη ανίχνευσης αποτρέπει τη μηχανή χωρίς απελευθέρωση φρένων για να αποφύγει τη μηχανή μηχανών.
23 Συσκευή επαφών πιάτων πατωμάτων Προστασία ενάντια στον κίνδυνο των επιβατών και ανθρώπων συντήρησης που περιέρχονται κάτω στο δωμάτιο μηχανών όπου το πιάτο πατωμάτων αφαιρείται. Οι άνθρωποι υπηρεσιών πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα κιβώτιο inpsection για να τρέξουν την κυλιόμενη σκάλα από το πρότυπο επιθεώρησης υπό τον όρο του πιάτου πατωμάτων που αφαιρείται.
Προαιρετική συσκευή ασφάλειας
24 Βοηθητικό φρένο Για την άνοδο < 6="" m="" escalator="" as="" optional="" enhancement="" safety="" device="">
25 Αλεξίπυρη κυλώντας συσκευή πορτών Όταν αυτή η συσκευή έρχεται δράση, μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία κυλιόμενων σκαλών. Αυτή η συσκευή πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στην κυλιόμενη σκάλα στο κτήριο.

Ρύθμιση συσκευών ασφάλειας κυλιόμενων σκαλών

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 11

Διαμόρφωση αγοράς

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 12Τρεις χαρακτηριστικές διαμορφώσεις αγοράς για επίλεκτο για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες πελατών την εκτίμηση στην ασφάλεια, την αποδοτική, αξιόπιστη, εμφάνιση μόδας ή άλλη περιοχή:

 • Πρότυπα
 • Επαγγελματικός
 • Λουξ


Πρότυπα - επαρκώς ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες λειτουργίας της κυλιόμενης σκάλας.
Επαγγελματικός - συνολικά ικανοποιήστε τις ανάγκες των διάφορων λειτουργιών που χρησιμοποιούνται συνήθως στις κυλιόμενες σκάλες, που εξοπλίζονται με τη μεταβλητή ενέργεια κίνησης συχνότητας - λειτουργία αποταμίευσης. Ο φωτισμός χτενών Priveded και η επιτροπή φουστών βουρτσίζουν το φωτισμό.
Λουξ - εντελώς ικανοποιεί τις ανάγκες των διάφορων λειτουργιών της κυλιόμενης σκάλας, που εξοπλίζονται με τη μεταβλητή ενέργεια κίνησης συχνότητας - η λειτουργία αποταμίευσης, η οδηγώντας μηχανή υιοθετεί την υψηλότερη αποδοτικότητα που ο σπειροειδής μειωτής εργαλείων λοξοτμήσεων, παρέχει ποικίλο φωτισμό σε πιό beautifier η κυλιόμενη σκάλα, χρήση του παχιού ανοξείδωτου 2mm και άλλων προηγμένων υλικών, 4 λίτρα του ελαιοδοχείου μεγάλης περιεκτικότητας και άλλες διαμορφώσεις πολυτέλειας.

Εάν τα προσαρμοσμένα προϊόντα κυλιόμενων σκαλών απαιτούνται, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για την ειδική συζήτηση διαμόρφωσης κυλιόμενων σκαλών.

Μήτρα της χαρακτηριστικής διαμόρφωσης αγοράς τρία

Διαμόρφωση Εσωτερικός Υπαίθριος
Συστατικό Πρότυπα Επαγγελματικός Λουξ Πρότυπα Επαγγελματικός Λουξ
Διαμόρφωση ασφάλειας Χτένα με την κίτρινη προειδοποίηση / /
Διεπαφή στάσεων έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πυρκαγιάς / /
Φωτισμός χτενών / /
Βοηθητικό φρένο / /
Χτίζοντας συσκευασία ασφάλειας διεπαφών και συντήρησης / /
Κάτω από το φωτισμό βημάτων / / / /
Ενέργεια - αποταμίευση Κιβώτιο εργαλείων Κιβώτιο εργαλείων σκουληκιών Κιβώτιο εργαλείων σκουληκιών Ελικοειδές κιβώτιο εργαλείων Κιβώτιο εργαλείων σκουληκιών Κιβώτιο εργαλείων σκουληκιών Ελικοειδές κιβώτιο εργαλείων
Ενέργεια - τρόπος αποταμίευσης Συνεχής λειτουργία Μη απασχόλησης ταχύτητα με εφεδρικό VF Διαλείπουσα λειτουργία με εφεδρικό VF Συνεχής λειτουργία Μη απασχόλησης ταχύτητα με εφεδρικό VF Διαλείπουσα λειτουργία με εφεδρικό VF
Διακόσμηση Φωτισμός επιτροπής φουστών / / / /

Διαμόρφωση (συνεχιστείτε)

Διαμόρφωση Εσωτερικός Υπαίθριος
Συστατικό Πρότυπα Επαγγελματικός Λουξ Πρότυπα Επαγγελματικός Λουξ
Υλικό Επιτροπή φουστών 1.5mmSUS430 1.5mmSUS304 2mmSUS304 1.5mmSUS304 1.5mmSUS304 2mmSUS304
Σχεδιαγράμματα Decking 1.5mmSUS430 1.5mmSUS304 2mmSUS304 1.5mmSUS304 1.5mmSUS304 2mmSUS304
Κιβώτιο εισόδων SUS430 SUS304 SUS304 SUS304 SUS304 SUS304
Floorplate SUS430 SUS304 Αργίλιο Αργίλιο Αργίλιο Αργίλιο
Κιγκλίδωμα SBR SBR NT SBR SBR CSM

Κάλυψη κυλίνδρων βημάτων/αλυσίδων βημάτων

(στεγανοποιήστε την κάλυψη))

/ / /
Άλλοι Ικανότητα δεξαμενών καυσίμων 2L 4L 4L 2L 4L 4L
Διακόπτης επιπλεόντων σωμάτων λίπανσης / /
Ένδειξη ελαττωμάτων στην ανώτερη προσγείωση / /

Pre-assembly υπηρεσία

Παρέχουμε preassembly κυλιόμενων σκαλών την υπηρεσία. Οι πελάτες μπορούν να διατάξουν ένα ημι-προϊόν που είναι μια ολόκληρη κυλιόμενη σκάλα εκτός από τον ελεγκτή όπου προσφέρεται από τον τοπικό ανεφοδιασμό προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τοπικού του ειδικού.

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 13

Σχέδιο σχεδιαγράμματος

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 14

Σχέδιο σχεδιαγράμματος (συνεχιστείτε)

Εσωτερική ηλεκτρική κυλιόμενη σκάλα ανοξείδωτου κυλιόμενων σκαλών λεωφόρων αγορών Drive cOem VF 15

Στοιχεία επικοινωνίας
Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jiang

Τηλ.:: 13922776305

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα