Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Ξενάγηση στο εργοστάσιο
Ελεγχος ποιότητας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Νέα
Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚινούμενη κυλιόμενη σκάλα περιπάτων

Αδιαφανές πλάτος 1000 κυλιόμενων σκαλών κιγκλιδωμάτων βαρέων καθηκόντων 30 βαθμοί ταχύτητας 0.65m/S

Αδιαφανές πλάτος 1000 κυλιόμενων σκαλών κιγκλιδωμάτων βαρέων καθηκόντων 30 βαθμοί ταχύτητας 0.65m/S

Opaque Balustrade Heavy Duty Escalator Width 1000 30 Degrees Speed 0.65m/S
Opaque Balustrade Heavy Duty Escalator Width 1000 30 Degrees Speed 0.65m/S Opaque Balustrade Heavy Duty Escalator Width 1000 30 Degrees Speed 0.65m/S

Μεγάλες Εικόνας :  Αδιαφανές πλάτος 1000 κυλιόμενων σκαλών κιγκλιδωμάτων βαρέων καθηκόντων 30 βαθμοί ταχύτητας 0.65m/S

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OEM
Πιστοποίηση: CNAC Certificate
Αριθμό μοντέλου: HD20
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: The payment of the final contract shall be subject to offline transactions
Συσκευασία λεπτομέρειες: Δοχείο 40 ποδιών ανά μονάδα
Χρόνος παράδοσης: 60 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 20 μονάδες το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: Βαρέων καθηκόντων/δημόσια κυλιόμενη σκάλα Κώδικας: EN115-1:2017 / GB16899-2011
Άνοδος (m): <> Κλίση: 30°/27.3°
Ταχύτητα (m/s): 0.65/0.5 Κιγκλίδωμα: Αδιαφανές ST ST. /Glass
Πλάτος βήματος: 1000 Αριθ. του επίπεδου βήματος: 3/4/5
Μοντέλο εξοικονόμησης ενέργειας: Κίνηση None/VF Εφαρμογή: Εσωτερικός/υπαίθριος, μετρό/σιδηροδρομικός σταθμός/αερολιμένας
ΒΗΜΑ: Αλουμίνιο Πιάτο χτενών και πατωμάτων: Ανοξείδωτο/αργίλιο
κουπαστή: Β τύπος Αλυσίδα βημάτων: Κύλινδρος έξω από τη σύνδεση αλυσίδων
Παράγοντας ασφαλείας: >=5-8
Υψηλό φως:

Βαρέων καθηκόντων πλάτος 1000 κυλιόμενων σκαλών

,

Αδιαφανής βαρέων καθηκόντων κυλιόμενη σκάλα κιγκλιδωμάτων

,

0.65m/s κινούμενη κυλιόμενη σκάλα περιπάτων

Βαρέων καθηκόντων πλάτος 1000 κυλιόμενων σκαλών 30 βαθμοί ταχύτητας 0.65m/s

Εισαγωγή προϊόντων

Ο τύπος HD20 βαρέων καθηκόντων κυλιόμενης σκάλας μας αναπτύσσεται από τη διεθνή οπτική και την έμπειρη επαγγελματική τεχνική ομάδα σχεδίου μας.

Το προϊόν δίνει έμφαση στο εξατομικευμένο σχέδιο, την επαγγελματική τεχνολογία, τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία, τη σημαντική λειτουργική απόδοση, την υψηλή αποδοτικότητα και την ενέργεια - αποταμίευση, και τη μοντέρνη εμφάνισή του.

Η έννοια της πράσινης και του περιβάλλοντος προστασίας ασφάλειας, επιτρέπει στο προϊόν κυλιόμενων σκαλών HD20 για να λειτουργήσει στους ασφαλείς, χαμηλού κόστους, χαμηλού θορύβου, χαμηλής ισχύος, oil-free, ήρεμους και φυσικούς όρους, που δίνουν στους αναβάτες μια αληθινά ελκυστική εμπειρία γύρου.

Πεδίο εφαρμογής

HD20 η βαρέων καθηκόντων κυλιόμενη σκάλα τύπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ποικίλες περιπτώσεις δημόσιου μέσου μεταφοράς και πολυόροφων κτιρίων και το περιβάλλον εσωτερικός ή υπαίθριος:

  • Μετρό/υπόγειος
  • Σταθμός τρένου
  • Πλήμνη μετάβασης
  • Αερολιμένας
  • Κέντρο έκθεσης

Βασικές τεχνικές προδιαγραφές

Κώδικας κυλιόμενων σκαλών En115-1: 2017
Μέγιστη άνοδος (μ) 26
Κλίση (βαθμός) 30 / 27.3
Ταχύτητα (m/s) 0.65 / 0,5
Κιγκλίδωμα Αδιαφανές γυαλί ανοξείδωτου
Πλάτος βημάτων 1000
Αριθμός επίπεδων βημάτων 4/3/2
Ενέργεια - τρόπος αποταμίευσης Κίνηση VF/καμία
Περιβάλλον Υπαίθριος/εσωτερικός
Βήμα Αργίλιο
Πιάτο πατωμάτων Αργίλιο/ανοξείδωτο
Κίνηση κιγκλιδωμάτων Κίνηση Newel/ρόδα έλξης
Τύπος κιγκλιδωμάτων Β τύπος/τύπος Γ
Παράγοντας ασφάλειας >=5

Βάση υπολογισμού ζωής του σχεδίου

Η χαρακτηριστική κυκλοφοριακή ροή μετρό Ώρες ποσοστό Φορτίο/βήμα επιβατών (κλ) Ποσοστό φορτίων φρένων
20 έτη, 52 εβδομάδες, 20 ώρεες/ημέρα 6.67 33.33 120 120%
13.33 66.67 72 60%
Σύνολο 20 100 Ισοδύναμο φρενάροντας φορτίο 78.16%

* Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις φορτίων και ζωής των διαφορετικών πελατών, η διαφορετική μηχανή κίνησης, αλυσίδες βημάτων και άλλα σημαντικά συστατικά μπορούν να επιλεχτούν για να καλύψουν τις ειδικές απαιτήσεις φορτίων των πελατών.

Ώριμο εξατομικευμένο κυριώτερο σημείο σχεδίου συστατικών κλειδιών

Βασική περιγραφή δομών προϊόντων

Ζευκτόν

Το ζευκτόν κυλιόμενων σκαλών χρησιμοποιεί το σωληνοειδές σχέδιο δομών χάλυβα συγκόλλησης σχεδιαγράμματος. Η ανώτερη χορδή της και η χαμηλότερη χορδή χρησιμοποιούν το γωνιακό χάλυβα L120x60x5/6/7.1/8. Το ζευκτόν μπορεί να υποστηρίξει την άνοδο μέχρι 20 μέτρα. Το μήκος 15830mm είναι το μέγιστο DBE (απόσταση μεταξύ της υποστήριξης δύο τελών) της κυλιόμενης σκάλας, και με μια ενδιάμεση υποστήριξη, η διαγώνια απόσταση μεταξύ της υποστήριξης τελών μπορεί να φθάσει στο μήκος 30600mm. Η εκτροπή του ζευκτόντος είναι λιγότερο από 1/1500 που ελέγχεται από τον υπολογισμό και επιβεβαιώνεται μέσω της πλήρους δοκιμής φορτίων σύμφωνα με την απαίτηση κώδικα EN115. Το ζευκτόν είναι σκόνη που ντύνεται για την προστασία διάβρωσης για την εσωτερική μονάδα και εφαρμόζει την καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται για την υπαίθρια εφαρμογή. Το ζευκτόν μπορεί να είναι σχεδιασμένη διάσπαση σε 2 ή 3 ή 4 κομμάτια για την αποστολή εμπορευματοκιβωτίων.

Οδηγώντας μηχανή

Η οδηγώντας μηχανή σχεδιάζεται για να χρησιμοποιήσει το μειωτή κιβωτίων ταχυτήτων σκουληκιών ως τυποποιημένη διαμόρφωση και τον ελικοειδή μειωτή κιβωτίων ταχυτήτων προαιρετικό. Η μηχανή είναι ένα σχέδιο υψηλής αποδοτικότητας που επίπεδο IE2 ενεργειακής αποδοτικότητας ως πρότυπα και βραδυνό υψηλού επιπέδου IE3 προαιρετικό. Υπάρχει οδηγώντας ρύθμιση μηχανών δύο, η ενιαία μηχανή κίνησης και διπλός βουτά για να υποστηρίξει την ανάγκη της διαφορετικής ανόδου.

Αλυσίδα βημάτων και βήμα

Η αλυσίδα βημάτων σχεδιάζεται γιατί η πίσσα της είναι 133.33mm, το οποίο είναι ένα δημοφιλές μέγεθος στη βιομηχανία για να υποστηρίξει την απόσταση βημάτων 400mm (133.33x3). Ως εκ τούτου, το ανταλλακτικό για τους είναι διαθέσιμο και δημοφιλές στην αγορά ανταλλακτικών. Δύο είδη βημάτων θα παρασχεθούν, πρότυπα για το ολόκληρο χυτό κύβος βήμα αργιλίου, το βήμα ανοξείδωτου τύπων συνελεύσεων είναι μια επιλογή. Τα βήματα είναι σκόνη που ντύνεται με το μαύρο ή γκρίζο χρώμα. Με την κίτρινη οροθεσία τριών πλευρών προαιρετική.

Σύστημα διαδρομής

Το σύστημα διαδρομής αποτελείται από την ανώτερη καμπύλη, χαμηλότερη καμπύλη και κλίνει το τμήμα. Η ανώτερη καμπύλη και η χαμηλότερη καμπύλη ενώνουν στενά το σχέδιο φραγμών διαδρομής.

Η διαδρομή τμημάτων κλίσεων είναι δομή του σχεδιαγράμματος διαδρομής που άκρη σχεδιαγράμματος ως λειτουργία καθοδήγησης για το τρέξιμο κυλίνδρων αλυσίδων βημάτων και κυλίνδρων βημάτων. Αυτό το σχέδιο δομών προσωπικότητας είναι ευεργετικό στην αξιοπιστία και τη σταθερότητα του τρέχοντας οδηγού των βημάτων και μειώνει την πλευρική μετακίνηση.

Κιγκλίδωμα

Το κιγκλίδωμα είναι το ανοξείδωτο αδιαφανές ή επιτροπή γυαλιού ασφάλειας. Οι οδηγήσεις κάτω από το φωτισμό κιγκλιδωμάτων, το φωτισμό φρουράς βουρτσών και το φωτισμό χτενών είναι προαιρετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα για την ομορφιά εμφάνισης κυλιόμενων σκαλών. Η εσωτερικής και εξωτερικής decking χρήση επιτροπής φουστών, 2 χιλ. hairline ανοξείδωτου sus304. Η εξωτερική επιτροπή θα είναι προσαρμοσμένο σχέδιο και υλική χρήση ανοξείδωτο sus304 1,5 χιλ. πάχους.

Πιάτο υποστήριξης χτενών

Η περιοχή πιάτων υποστήριξης χτενών είναι μια ακραία σειρά κινδύνου ασφάλειας και πρέπει να στραφεί. Έχουμε ενισχύσει τη δύναμη πιάτων υποστήριξης χτενών έτσι ώστε υπό τον όρο που εφαρμόζει το φορτίο 6000N/mm2, η παραμόρφωσή της είναι όχι περισσότερο από 2mm. Η επωθητική διαδρομή σκοπεύει στο σχέδιο πιάτων χτενών είναι ένα από τα μέτρα ασφαλείας μας στα βήματα εγγύησης να μην ανυψώσει επάνω το χτύπημα της χτένας.

Συσκευή λίπανσης

Η συσκευή λίπανσης είναι μια αποδοτική συσκευή αντλιών εργαλείων για την καλύτερη λίπανση. Είναι ένα πράσινο σχέδιο για να μειώσει τα απόβλητα πετρελαίου και να αποφύγει την περιβαλλοντική ρύπανση.

Σύστημα ελέγχου

Το σύστημα ελέγχου αποτελείται από έναν ελεγκτή και τις συσκευές ασφάλειας που είναι υποχωρητικοί με en115-1: απαίτηση κώδικα του 2017. Ο ελεγκτής εφαρμόζει τον πίνακα ελέγχου μικροεπεξεργαστών και εξοπλίζει όλα τα είδη διακοπτών ασφάλειας και διαφορετικών αισθητήρων για να ελέγξει το τρέξιμο κυλιόμενων σκαλών. Ο ελεγκτής υποστηρίζει την κίνηση VF στο διακόπτη στο μη απασχόλησης πρότυπο στη χαμηλότερη ταχύτητα κυλιόμενων σκαλών για την ενέργεια - αποταμίευση.

Συσκευή ασφάλειας κυλιόμενων σκαλών
Τυποποιημένη συσκευή ασφάλειας - EN115: απαίτηση του 2017 υποχωρητική
1 Έλλειψη προστασίας φάσης ή φάσης λάθους Σε περίπτωση που ανιχνευμένη την έλλειψη φάσης ή φάσης λάθους, η κυλιόμενη σκάλα θα σταματήσει αυτόματα τη λειτουργία.
2 Προστασία υπερφόρτωσης μηχανών Όταν το ρεύμα είναι άνω των 15% η κυλιόμενη σκάλα θα σταματήσει αυτόματα.
3 Ηλεκτρική προστασία βρόχων συσκευών Προσφέρει την αυτόματη συσκευή αποσύνδεσης κυκλωμάτων για να προστατεύσει τα τμήματα παροχής κυκλωμάτων και ηλεκτρικού ρεύματος της κυλιόμενης σκάλας.
4 Προστασία εισόδων κιγκλιδωμάτων Η προστασία θα ενεργοποιήσει για να σταματήσει την κυλιόμενη σκάλα επάνω στην ανίχνευση των αντικειμένων που φράσσονται στην είσοδο κιγκλιδωμάτων.
5 Συσκευή ασφάλειας πιάτων χτενών Όταν κάποια ξένη ουσία ψαλιδιστεί σε ή μεταξύ τις χτένες, η κυλιόμενη σκάλα θα σταματήσει αυτόματα τη λειτουργία
6 Κρεμώντας συσκευή προστασίας βημάτων Όταν το βήμα είναι ανιχνευμένη σπασμένη ή σοβαρή παραμόρφωση, η κυλιόμενη σκάλα θα σταματήσει αυτόματα νωρίτερα το βήμα που εισάγεται στο πιάτο χτενών.
7 Σπασμένη συσκευή ελέγχου αλυσίδων κύριου Drive Όταν η αλυσίδα κύριας κίνησης έχει πέρα από τεντωμένος ή σπασμένος, η συσκευή ελέγχου θα ενεργοποιηθεί για να σταματήσει τη λειτουργία κυλιόμενων σκαλών.
8 Προστασία ασφάλειας αλυσίδων βημάτων Όταν η αλυσίδα βημάτων έχει πέρα από τεντωμένος ή σπασμένος, η συσκευή προστασίας θα ενεργοποιηθεί για να σταματήσει τη λειτουργία κυλιόμενων σκαλών.
9 Πέρα από την προστασία ταχύτητας Εφαρμόστε τον αισθητήρα για να ελέγξετε την ταχύτητα αλυσσοτροχών κύριας κίνησης άμεσα, η προστασία θα ενεργοποιήσει επάνω στην ανίχνευση της λειτουργίας με την ταχύτητα 20% υψηλότερη από η εκτιμημένη ταχύτητα, η παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος θα κοπεί για τη λειτουργία στάσεων κυλιόμενων σκαλών. Εάν η κυλιόμενη σκάλα είναι πάνω από άνοδος 6 μ, εξοπλισμένος με ένα βοηθητικό φρένο, κατόπιν αυτή η συσκευή φρένων έκτακτης ανάγκης θα ενεργοποιηθεί για να σπάσει το τρέξιμο κυλιόμενων σκαλών.
10 Ακούσια προστασία αντιστροφής (NRD) Εφαρμόστε τον αισθητήρα για να ελέγξετε την κατεύθυνση περιστροφής αλυσσοτροχών κύριας κίνησης, η προστασία θα ενεργοποιήσει επάνω στην ανίχνευση της ακούσιας μετακίνησης (από την καθορισμένη κατεύθυνση) των βημάτων και τα κιγκλιδώματα, η κυλιόμενη σκάλα είναι λειτουργία στάσεων. Εάν η κυλιόμενη σκάλα είναι πάνω από άνοδος 6 μ, ένα βοηθητικό φρένο είναι εξοπλισμένο, κατόπιν αυτή η συσκευή φρένων έκτακτης ανάγκης θα ενεργοποιηθεί για να σπάσει το τρέξιμο κυλιόμενων σκαλών.
11 Γραμμή οροθεσίας Η κίτρινη γραμμή οροθεσίας βρίσκεται σε μπροστινή θέση και δύο πλευρές του βήματος βημάτων να θερμάνει το βήμα επιβατών μακριά η επικίνδυνη περιοχή για να αποφύγει απόφραξη στο χάσμα μεταξύ της άκρης του παρακείμενου βήματος και στο χάσμα μεταξύ της επιτροπής φουστών.
12 Κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης Ωθήστε το κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης για να σταματήσετε την κυλιόμενη σκάλα σε περίπτωση που ένα ατύχημα συμβαίνει.
13 Προστασία επιτροπής φουστών Όταν κάποια ξένη ουσία ψαλιδιστεί μέσα - μεταξύ της επιτροπής φουστών και του βήματος, η κυλιόμενη σκάλα σταματά αυτόματα τη λειτουργία.
14 Προστασία φρένων Όταν η ηλεκτρική δύναμη υπολείπεται του ανεφοδιασμού ή ενεργεί οποιεσδήποτε από τη συσκευή ασφάλειας, η λειτουργία φρένων εργασίας τίθεται σε ισχύ από τη συσκευή ασφάλειας μέσω της δράσης ανθεκτικότητας άνοιξη για το σπάσιμο της κυλιόμενης σκάλας για να σταματήσει τη λειτουργία.
15 Διακόπτης επιθεώρησης ασφάλειας Είναι μια συσκευή ασφάλειας για να αποτρέψει την κυλιόμενη σκάλα από την έναρξη κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης και της συντήρησης.
16 Κάτω από το φωτισμό βημάτων Ο φωτισμός υπάρχει στα ανώτερα και χαμηλότερα όρια της κυλιόμενης σκάλας, το χαμηλότερο μέρος του βήματος προκειμένου να υπενθυμιστούν οι επιβάτες τα θέματα ασφαλείας.
17 Αρχική συσκευή κουδουνιών Alam Τα δαχτυλίδια ξυπνητηριού όταν αρχίζει την κυλιόμενη σκάλα προκειμένου να υπενθυμιστούν οι επιβάτες τα θέματα ασφαλείας.
18 Σπασμένη κιγκλίδωμα συσκευή Όταν το κιγκλίδωμα είναι θραύση, η κυλιόμενη σκάλα σταματά αυτόματα τη λειτουργία.
19 Συσκευή ελέγχου ταχύτητας κιγκλιδωμάτων Η προστασία θα ενεργοποιήσει για να σταματήσει την κυλιόμενη σκάλα επάνω στην ανίχνευση μιας απόκλισης ταχύτητας κιγκλιδωμάτων + περισσότερο από - 15% στην ταχύτητα βημάτων μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο 5 σε 15s.
20 Φρουρά του Μπους επιτροπής φουστών Η φρουρά βουρτσών έχει εγκατασταθεί μεταξύ της επιτροπής φουστών και τα βήματα θα αποτρέψουν τους επιβάτες από να αγγίξουν την επιτροπή φουστών.
21 Ελλείπουσα συσκευή βημάτων Ένα ελλείπον βήμα μπορεί να ανιχνευθεί και την κυλιόμενη σκάλα σταματημένος προτού να προκύψει το παράθυρο παγίδων από τη χτένα.
22 Ανίχνευση απελευθέρωσης φρένων Το φρένο που προσθέτει το διακόπτη ανίχνευσης αποτρέπει τη μηχανή χωρίς απελευθέρωση φρένων για να αποφύγει τη μηχανή μηχανών.
23 Συσκευή επαφών πιάτων πατωμάτων Προστασία ενάντια στον κίνδυνο των επιβατών και ανθρώπων συντήρησης που περιέρχονται κάτω στο δωμάτιο μηχανών όπου το πιάτο πατωμάτων αφαιρείται. Οι άνθρωποι υπηρεσιών πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα κιβώτιο επιθεώρησης για να τρέξουν την κυλιόμενη σκάλα από το πρότυπο επιθεώρησης υπό τον όρο του πιάτου πατωμάτων που αφαιρείται.
24 Βοηθητικό φρένο Τυποποιημένη διαμόρφωση
25 Αλεξίπυρη κυλώντας συσκευή πορτών Όταν αυτή η συσκευή έρχεται δράση, μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία κυλιόμενων σκαλών. Αυτή η συσκευή πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στην κυλιόμενη σκάλα στο κτήριο.

Ρύθμιση συσκευών ασφάλειας κυλιόμενων σκαλών

Pre-assembly υπηρεσία

Παρέχουμε preassembly κυλιόμενων σκαλών την υπηρεσία. Οι πελάτες μπορούν να διατάξουν ένα ημι-προϊόν που είναι μια ολόκληρη κυλιόμενη σκάλα εκτός από τον ελεγκτή προσφέρθηκε από τον τοπικό ανεφοδιασμό προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τοπικού του ειδικού.

Αδιαφανές πλάτος 1000 κυλιόμενων σκαλών κιγκλιδωμάτων βαρέων καθηκόντων 30 βαθμοί ταχύτητας 0.65m/S 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jiang

Τηλ.:: 13922776305

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα